Tocăniță de ciuperci cu mamaliguță
Tocăniță de ciuperci cu mamaliguță
Avem nevoie de:
- O caserola ciuperci (cantitatea poate varia)
- 2cap.usturoi
- 1legatura pătrunjel verde (am pus si foarte puțin marar)
- O lingura tomate sau 4 5 rosii mici
- 1legatura ceapă verde
- Sare/piper/boia dulce sau picant (după gust)2
- 2 lingurite faina
- Ulei
- Apa
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiolEAri88XsfeUAaHZPrw7Aao7r10k02rrdYR64Gx67yoF-83BqvDMN-fwJUHXa_tREFLblV-z3uDy7TDRbOYmp1lF2MOQimjrpWqS4a4ALmY1wJnlKqOp-OUnx_N8PPoWEahlEO7kL98s/s320/20210111_222900.jpg)
Mod de preparare:- Se spală ceapa cu ciupercuțele si la urma se toaca
- Pe pun in vas si le calim cu ulei,cand ciupercuțele isi schimba textura si culoarea adăugăm o cana de apa si lăsăm sa se gătească bine.
- Adăugăm usturoiul (pisat sau taiat)si roșiile si lăsăm totul la foc mic.
- Cand vedem ca mâncarica noastră este pe final punem într-o canuța 3 lingurițe apa rece si 2lingurițe făină amestecam,eu fac asta ca sosul meu de la ciupercuțe sa aiba o textura mai cremoasă/groasă(optional)
- Va doresc,Pofta Bună!😊
Comentarii
Trimiteți un comentariu