Tocăniță de ciuperci cu mamaliguță


             Tocăniță de ciuperci cu mamaliguță


Avem nevoie de:

  •  O caserola ciuperci (cantitatea poate varia)
  • 2cap.usturoi 
  • 1legatura pătrunjel verde (am pus si foarte puțin marar)
  • O lingura tomate sau 4 5 rosii mici 
  • 1legatura ceapă verde 
  • Sare/piper/boia dulce sau picant (după gust)2
  • 2 lingurite faina
  • Ulei 
  • Apa




  • Mod de preparare:
  • Se spală ceapa cu ciupercuțele si la urma se toaca
  • Pe pun in vas si le calim cu ulei,cand ciupercuțele isi schimba textura si culoarea adăugăm o cana de apa si lăsăm sa se gătească bine. 
  • Adăugăm usturoiul (pisat sau taiat)si roșiile si lăsăm totul la foc mic. 
  • Cand vedem ca mâncarica noastră este pe final punem într-o canuța 3 lingurițe apa rece si 2lingurițe făină amestecam,eu fac asta ca sosul meu de la ciupercuțe sa aiba o textura mai cremoasă/groasă(optional)











  • Va doresc,Pofta Bună!😊

Comentarii

Postări populare